Otkup Beograd

Ukoliko želite da vaša veš mašina, polovan automobil, laptop, ili neka druga roba koja vam više nije potrebna bude otkupljena i da za nju dobijete novac odmah, pozovite nas na sledeće brojeve :
064/503-8460 & 062/960-5031

 

Otkup starih uređaja Beograd :

Ukoliko posedujete stare uređaje koji Vam ne trebaju, naš servis Vam izlazi u susret i vrši otkup starih rashodovanih uređaja, po veoma povoljnim uslovima.

Otkup bele tehnike Beograd :

Otkup bele tehnike radimo već više godina. Vršimo otkup bele tehnike ali i otkup kućnih električnih aparata iz domaćinstva. Radimo to brzo i efikasno, sve što je potrebno jeste da nas pozovete i navedete šta imate i želite da date na otkup. Kod nas je sve brzo i efikasno, dolazak na vašu adresu za otkup bele tehnike, dogovor i isplata odmah po preuzimanju bele tehnike. Samo kod nas dobijate realnu isplatu i garantovano najbolju cenu za uređaje koje dajete na otkup. Pozovite nas i proverite.

KOJU TEHNIKU OTKUPLJUJEMO?

Za otkup dolazi u obzir sva bela tehnika i električni uređaji koji se koriste u svakom domaćinstvu bili oni ispravni ili ne (kupujemo i neispravno 🙂 ). Od vas radimo otkup bele tehnike, otkup veš mašina, otkup mašina za sudove (sudo mašina), otkup frižidera, otkup zamrzivača, otkup klima uređaja, otkup usisivača, otkup laptopova, otkup računara i otkup svih malih kućnih aparata.

Servis Za Sve
Servis Za Sve