Servis Za Sve - Servis Frižidera i Zamrzivača Beograd

Servis Frižidera i Zamrzivača Beograd

064/503-8460

Servis Za Sve - Servis Frižidera i Zamrzivača Beograd
Servis Za Sve – Servis Frižidera i Zamrzivača Beograd 064/503-8460 & 062/960-5031

 

SZS se bavi servisom frižidera i zamrzivača svih većih brendova rashladnih uređaja. Neki od brendova su: ARISTON, ALTUS, GORENJE, INDESIT, ELIN, BOSCH, BEKO, LG, SAMSUNG, ELEKTROLUKS, SIMENS, WHIRLPOOL, VENUS, DAEWOO, WEG i DRUGI PROIZVODJAČI.

Tipovi frižidera su jednokomorni, dvokomorni, nofrost tehnologija i zamrzivači. Dvokomorni frižideri mogu da budu sa dva ili jednim kompresorom. U poslednje vreme pojavili su se frižideri sa jednim kompresorom i magnetnim ventilom koji reguliše protok rashladnog fluida(freon) jednom u frižideru jednom u zamrzivaču.

Kada treba da potražite servis za popravku frižidera ? Ako primetite da kompresor ne radi sa uobičajenim tonom ili ako uobšte ne uključuje ili ukoliko se pojave čudni zvuci, ako je temperatura u frižideru veća od uobičajene (frižider se greje previše), a termostat ne reaguje i ne reguliše temperaturu dok kompresor stalno radi.

Najčešće kvarovi na frižideru mogu biti mehanički ili električni. Mehaničke povrede u frižiderima mogu biti blokiran kompresor, probušena rashladna instalacija, probušen isparivač, korozija cevi i slično.

Elektrrični kvarovi mogu da budu kvar u električnoj instalaciji, pokvaren termostat, ili startni relej na kompresoru, izgorela sijalica, defektiral senzor, ventilator, tajmer, električni modul i slično. Najčešći kvar kod frižidera je podizanje temperature. Razlozi za povećanje temperature su: narušena hermetičnost instalacije(vakum/hermetička zapušenost u okviru instalacije) – nedostatak rashlanog fluida.

 

 

Naš servis izlazi na teren i na licu mesta popravlja uređaj. Međutim postoji mogućnost da ukoliko kvar nije moguće sanirati na vašoj lokaciji (npr imate obaveze i niste u mogućnosti da sačekate najkraci vremenski period za popravku) da majstor odnese rashladni uređaj i da ga vrati u dogovoreno vreme koje Vama odgovara. Za više informacija i o dostupnosti majstora pozovite brojeve 064/503-8460 & 062/960-5031 – ili nas kontaktirajte preko chat-a ukoliko imate pitanja. Postoji mogućnost i da ostavite kontakt informacije pa da Vas majstor pozove u najkraćem vremenskom roku.

Pokrivamo sve delove Beograda : Batajnica, Čukarica, Grocka, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Surčin, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo. Ukoliko vaša lokacija nije navedena, ne brinite se, samo nas pozovite i sve ćemo se dogovoriti.

Vršimo i otkup frižidera i zamrzivaža . Za više informacija : 064/503-8460 & 062/960-5031 

Servis frižidera i zamrzivača Beograd

Leave a Reply