Servis i Popravka računara i laptopova Beograd

  062/960-5031

Servis Za Sve - Servis racunara Beograd
Servis Za Sve – Servis racunara Beograd

SZS se bavi servisom Desktop računara i laptopova na teritoriji Beograda. Manje probleme naš servis rešava na licu mesta, da li to bilo na Vašoj lokaciji samog računara ili kod nas u servisu. Postoji mogućnost preuzimanja računara ili laptopa po Vašem pozivu i vraćanje istog u najkraćem mogućem vremenskom roku u zavisnosti od vrste kvara ili servisa samog uređaja.

 

Kod nas u servisu se vrše kompletne usluge od zamene komponenti na Desktop računarima ili laptop uređajima, do modifikacija po Vašem izboru od estetskih do funkcionalnih. Uvek ćemo preporučiti najbolje moguće rešenje, koje će biti funkcionalno i prihvatljivo za Vaš budžet. Najčešće u praksi se susrećemo sa problemom loše održavanog\zapuštenog operativnog sistema punog virusa i drugog štetnog softvera kao što su trojanci i kripto mineri koji prouzrokuje nemoguć i usporen rad laptopa a samim time i štete Vašim komponentama. Ove uslovno rečeno kvarove mi najlakše popravljamo reinstalacijom sistema i adekvatnom antivirusnom zaštitom , čišćenjem virusa, uklanjanjem malvera, deinstalacijom nepotrebnih programa. Ovako optimizovan sistem daje garanciju optimalnog rada i da će Vaš posao biti završen.

 

Ukoliko imate pitanja, nedoumica ili slično.. Uvek možete da nas pozovete ili da nas kontaktirate preko chat sistema na sajtu, odgovor možete da sacekate par minuta ili da ostavite kontakt informacije kako bi mogli da stupimo sa Vama u kontakt.

 

Pokrivamo ceo Beograd i sledeće lokacije :

Ukoliko vaša lokacija nije izlistana, slobodno nas pozovite da se dogovorimo oko odgovarajućem i Vama prihvatljivog termina.

 

Servis Za Sve - Servis racunara Beograd
Servis Za Sve – Servis racunara Beograd

  062/960-5031

 

 

Leave a Reply