SERVIS i POPRAVKA TA PEĆI ZVEZDARA

Optimalna temperatura u kući bi trebalo da bude oko 22 stepena. To je idealno da Vam ne bude ni hladno ni vruće, a posebno je značajno ako imate malu decu u domu. Nije zgodno da Vam se TA peć pokvari kada Vam je najpotrebnija, pa se zato savetuje da se ista održava i redovno servisira.
Kako se to radi? Dakle, jednom godišnje trebalo bi pozvati profesionalne servisere SZS, koji će pregledati kompletnu peć, ukoliko je potrebno zameniće se dotrajala instalacija, očistiće se ventilatori i izduvni kanali radi što optimalnijeg i sigurnog rada.
Može da se dogodi da TA peć povuče mnogo prašine i raznih nečistoća poput prašine, pa da posle toga ne može da izduvava topao vazduh. To je samo jedan od razloga zašto bi trebalo redovno održavati i redovno servisirati ovo neophodno grejno telo.

SERVIS IGOTHERM TA PEĆI

Često se dešava da je na vašoj peći potrebno zameniti neki dotrajali deo novim rezervnim delom. Ovlašćeni servisi poseduju delove koji su proverenog kvaliteta i porekla, odnosno, originalni su, pa ćete pri tome na izvršene usluge i deo, dobiti i garanciju.

SERVIS MAGNOHROM TA PEĆI

Naravno, grejanje mora da bude zdravo i čisto. Iz tog razloga, servisiranje TA peći je najbolje obaviti pre nego što počne grejna sezona. Kada se obratite serviserima, naići ćete na profesionalnost, ljubaznost i dobru vest da oni obavljaju servisiranje svih vrsta TA peći.

SERVIS ELIND TA PEĆI

Ako se kvar pojavio, nemojte oklevati, pozovite majstore da reše problem. Bez TA peći svakako ne možete, a da sami pokušavate da je popravite, svakako ne preporučujemo, jer to nisu jednostavne opravke.
Bilo koji rezervni deo da je potreban, u servisu se isti može naći, i kvar će biti saniran u najkraćem mogućem roku.

SERVIS AEG TA PEĆI

Možda se pitate koji su to kvarovi koji se najčešće javljaju kod termoakumulacionih peći? Na primer, kabal može često da bude uzrok problema, jer se dug vremenski period ne greje, pa on tako propada.
Tajmer je vrlo važan kod ove vrste grejnih tela, upravo iz razloga potrošnje struje. Ukoliko Vam majstor priključi tajmer na TA peć, treba da se namesti da on vašu peć sam upali u ponoć, a isključi ujutru u recimo osam časova, što je period kada je struja jeftinija. TA peći možete pronaći, primera radi, sa snagom od 4.5 kW, osobine su im da akumuliraju toplotnu energiju i da štede električnu energiju, uz njih ćete obično dobiti termostat, a interesantno je da su ove peći veoma teške i mogu imati oko 250 kilograma.
Servis Za Sve - Servis TA peći Zvezdara
Servis Za Sve – Servis TA peći Zvezdara

Leave a Reply